Fasadrengöring

Fasadrengöring / fasadtvätt

Fasaderna på dina fastigheter utsätts hela tiden för nedsmutsning. Bland annat tränger vatten in i fasaden vilket innebär att fasad och byggnadsmaterial bryts ner. Detta kan leda till mögel och röta som kräver sanering. Du kan även få frysskador på byggnadsmaterial. Dessutom leder en fasad med hög fukt till sämre värmeisolering hos fastigheten. Allt detta kan ge dig höga och onödiga kostnader.

Varje fasad som skall rengöras är unik på sitt sätt – förutsättningarna som hus, material och omgivningar är aldrig desamma. En lyckad fasadrengöring behöver därför projekteras noggrant. Specialrengöringar Sverige har en komplett verktygslåda med kunskap och utrustning som kan lösa alla typer av fasadrengöringsbehov. Vi erbjuder två typer av fasadtvätt – traditionell fasadrengöring och fasadrengöring med ultrarent vatten.

Vi är experter på rengöring

När du anlitar oss för att göra rent fasaden på din fastighet kan du vara helt trygg och säker på att jobbet görs på rätt sätt. Vi är experter både på att rengöra och på förebyggande åtgärder. Vi har hjälpt hundratals fastighetsägare över hela Sverige sedan 2002. Vi är rikstäckande och hjälper såväl stora butikskedjor, industri- och fastighetsbolag, mindre restauranger och bostadsrättsföreningar.

Fasadtvätt Specialrengöringar Sverige.

Det här vinner du på en fasadrengöring

  • Ökat värde på fastigheten
  • Smuts binder fukt till underlaget och kan skada fasaden samt ge påväxt
  • Regelbunden fasadrengöring förlänger livslängden
  • Ökad trivsel hos boende, besökare och hyresgäster
  • Rena fräscha hus riskerar mindre skadegörelse och skapar trygghet
  • Lägre energiförbrukning
  • En attraktivare egendom

Vi har rengjort fasader sedan 2002 och vågar påstå att vi är mycket duktiga på det vi gör!

Anlita oss – Specialrengöringar Sverige är branschledande!

Kristian Skibdal

VD, Specialrengöringar Sverige

Traditionell fasadrengöring innebär att vi tar fram en effektiv fasadrengöringsmetod utifrån fasadens konstruktion. Alla produkter vi använder är väldigt effektiva samtidigt som de är miljövänliga och biologiskt nedbrytbara.

Fasadrengöring med ultrarent vatten innebär att vi gör rent din fasad på ett skonsamt och miljövänligt sätt. Denna metod är något billigare än traditionell fasadtvätt eftersom det ofta inte behövs några liftar, samtidigt som metoden fungerar som algmedel och motverkar påväxt på din fasad.

Förhindra onödiga kostnader

Fasaderna på dina fastigheter utsätts hela tiden för nedsmutsning. Bland annat tränger vatten in i fasaden vilket innebär att fasad och byggnadsmaterial bryts ner. Detta kan leda till mögel och röta som kräver sanering. Du kan även få frysskador på byggnadsmaterial. Dessutom leder en fasad med hög fukt till sämre värmeisolering hos fastigheten. Allt detta kan ge dig höga och onödiga kostnader.

Ditt objekt och din situation är unika och kräver sin egen behandling. Varje tjänst anpassas därför till dina önskemål och till underlagets konstruktion.

Nedladdning produktblad

Specialrengöringar Sverige erbjuder tjänster inom många områden. Du kan läsa om alla våra tjänster i vår allmänna broschyr om Specialrengöringar Sverige.

Vi kan bland annat hjälpa dig med fasadrengöring. För att läsa mer om fasadrengöring/ fasadtvätt och dess fördelar kan ladda ner vårt allmänna Produktblad om fasadrengöring. För att få mer fördjupad information om de tjänster vi erbjuder kan du gå till respektive tjänst på vår hemsida.

Vill du få en överblick av alla våra produktblad och broschyrer, gå till sidan nedladdning av filer.

Några kunder vi hjälpt med fasadtvätt

Fasadtvätt Globen
Globen samt Globen Shopping är tvättade av oss på Specialrengöringar Sverige
Fasadrengöring Hilti HK
Hilti´s huvudkontor i Malmö är tvättat och även målat av oss.
Brf Styrmansgtan - fasadtvätt Östermalm
Brf Styrmansgatan 11 i Stockholm är ett exempel på vanliga kunder inom fasadrengöring.
Fasadtvätt Falun
Prästägden i Falun har fasadtvättats av oss – ytterligare ett exempel på vanliga kunder.