Vi är experter på rengöring

Rengöring för oss på Specialrengöringar Sverige är A och O. På en vecka får vi in mängder med uppdrag som handlar om just rengöring av olika slag. En dag kan vi få rycka ut på uppdrag där ett sopkärl behöver rengöras. Medan en annan dag få hantera en nerspydd markis.

Vi finns alltid på plats för kunden. Vi har ett brett team av specialister, erfarna arbetsledare och välutbildad personal. Den senaste tiden har vi haft ett team i Bollnäs som slitit hårt med att rengöra sopkärlen i kommunen. Samtidigt har soprum rengjorts och en säkerställning att god hygien upprätthålls för de boende.

Ett udda uppdrag

Det finns även de uppdrag kring rengöring som är helt vanliga för oss men ändå sticker ut. En rolig kväll på stadshotellet i Karlstad blev lite för rolig för någon, ja och då blir det lätt tråkigt sedan. Det hela slutade med en nerspydd markis. Specialrengöringar Sverige i Karlstad fick göra en akututryckning för att återställa markisen och städa bort resterna av nattens oroligheter. En helt vanlig dag i vårt ovanliga jobb där vår kunskap och expertis träder fram för att skapa den bästa rengöringen.

Vi på Specialrengöringar Sverige är ett rikstäckande och marknadsledande företag inom specialrengöringar, förebyggande skydd, undersökningar och renhållningslösningar. Vi arbetar både inomhus och utomhus med långsiktiga lösningar såväl som med enstaka åtgärder. När du har frågor eller funderingar så tveka inte att ringa oss, vi ger dig gärna goda råd och tips.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på vår kundtjänst telefon 020-364040 eller via mail: info@specialrengoringar.se. Besök även vår Facebooksida för att läsa mer om vad vi gör om dagarna!