Specialrengöringar i Falun

– och resten av Dalarna

Specialrengöringar Falun

Vi på Specialrengöringar i Dalarna arbetar med att hjälpa kunder som drabbas av enstaka och återkommande problem vad gäller fasadtvättning och impregneringar. Våra saneringsfordon med personal syns under uppdrag i hela Dalarna, från norra sidan till södra. Vi arbetar snabbt och kostnadseffektivt för dig som kund och fungerar ofta rådgivande och konsulterande vid återkommande problem på era fastigheter. Vår erfarenhet och kompetens är ofta avgörande för kunder där kvalitet och slutresultat räknas.

 

Roland Molberg

Roland Molberg

Marknadsansvarig

Roland Molberg är vår marknadsansvariga i Falun och Dalarna. Roland, eller ”Rolle”som han föredrar att kallas, har ett förflutet inom flera olika branscher men gemensam nämnare har alltid varit kundfokus och målet att skapa nöjda kunder. Känn dig fri att ringa Roland för att diskutera olika typer av specialrengöringar så hjälper han dig efter dina behov!
Micke

Micke

Arbetsledare

Mikael Olofsson är vår duktiga arbetsledare i Dalarna som ser till att det dagliga arbetet rullar på som det ska. Mikael är länken mellan dig som kund och våra saneringstekniker, som oljan i ett maskineri. Mikael är boende i Borlänge sedan länge och är en hejjare på flugfiske.

Telefon: 020-364040
Mobiltelefon: +46(0)708-860560
E-post: roland.m@specialrengoringar.se

Telefon: 020-364040
Mobiltelefon: +46(0)731-404721
E-post: mikael.o@specialrengoringar.se

Några av våra kunder i Falun

Kontaktuppgifter:

Telefon: 020-364040
E-post: info@specialrengöringar.se
Besöksadress och leveransadress: Kolargatan 1, 784 68 Borlänge
Postadress: Faluvägen 70, 795 36 Rättvik

Kontakta oss

2 + 1 =