Specialrengöringar i Göteborg

– och resten av Västra Götaland

Specialrengöringar Göteborg

Specialrengöringar i Göteborg är företaget du kan lita på, vi gör alltid vårt bästa. Vi bedriver kvalificerad rengöring med närliggande tjänster. Vi kan alltid ge dig rekommendationer och rådgivning då du kontaktar oss. Vår personal är samtrimmad och är utbildad för att hjälpa dig på bästa sätt. Vi eftersträvar hög servicenivå och vi vill ge dig ett personligt omhändertagande. Vi finns i din närhet och du skall alltid känna dig trygg då du anlitar oss. Specialrengöringar vill bli din flexibla samarbetspartner och ser fram emot ett långsiktigt samarbete. Inga frågor är konstiga för oss, vår ambition är alltid att Du skall vara nöjd när vi är klara!

Vi har ingen som heter GLENN, men vill du lära känna oss så hör av dig!

Tomas Roos

Tomas Roos

Marknadsansvarig / Säljare

Tomas är vår noggranne och glada Göteborgare i region syd och finns för dig som har frågor om specialrengöringar i Göteborg. Tomas älskar att stifta nya bekantskaper, ser alltid livet från den ljusa sidan och det är aldrig långt till ett skratt i hans närhet. Jobbet tar mycket av hans dagar men det blir även lite tid över till sport, Tomas är en hejjare på innebandy.
Tomas ordspråk: ”En hund som skäller mycket jagar dåligt.”

 

Thomas Johansson

Thomas Johansson

Distriktsansvarig och säljare

Thomas är ansvarig för Göteborgskontoret och älskar att arbeta tillsammans med serviceinriktade kollegor. Gillar ordning och reda och att ha kul på jobbet. Ett löfte betyder mycket för Thomas. Förutom familjen så blir det gärna musik, hockey, fotboll och trav på fritiden.
Thomas lever efter orden: Så länge man inte ger upp har man inte förlorat.

 

 

Mikael Ullström

Mikael Ullström

Kundrådgivare

Mikael Ullström är en av våra kundrådgivare i Göteborg. Micke har alltid lätt till skratt och har glimten i ögat. Han har en bakgrund inom försäljning sedan tonåren och brinner för god service och kontakten med andra människor.

Mikael är uppvuxen inom idrottens värld och har själv utövat många olika sporter. Idag så hittar du honom oftast på gymmet om det gäller träning, men han säger heller inte nej till en tennistimme då och då. Ödmjukhet sitter i ryggraden och ett positivt förhållningssätt är en självklarhet.

Taletsättet har Mikael tagit från sportens värld: Just do it!

 

Mobil: +46 (0)735-164050
Tel: 020-364040
E-post: tomas.r@specialrengoringar.se

Mobil: +46 (0)702-076000
Tel: 020-364040
E-post: thomas.j@specialrengoringar.se

Mobil: +46 (0)735-164052
Tel: 020-364040
E-post: mikael.u@specialrengoringar.se

 

Johan Sundberg

Johan Sundberg

Arbetsledare

Johan Sundberg är vår arbetsledare i Göteborgskontoret. Johan har jobbat många år inom specialrengöring och är en kunnig saneringstekniker. När Johan inte arbetar så gillar han musik och driver ett av Sveriges få vinylpressföretag.

Johans ordspråk är: Jag har inte drömmar, jag har mål

 

Mobil: +46 (0)735-164048
Tel: 020-364040
E-post: johan.sundberg@specialrengoringar.se

Några av våra kunder i Västra Götaland

Frölunda torg

Wallenstam

Stena Fastigheter

Göteborgs Trafikkontor

Kontaktuppgifter:

Telefon: 020-364040
E-post: info@specialrengoringar.se
Besöks/leveransadress: Specialrengöringar Sverige, Södra Långebergsgatan 26b, 421 32 Västra Frölunda
Postadress: Vinstavägen 21, 163 54 Spånga (Stockholm)

Kontakta oss

12 + 2 =