Specialrengöringar i Jönköping

– och resten av Jönköpings län

Specialrengöringar Jönköping

Vi på Specialrengöringar har verkat i Jönköping sedan 2010. Våra ledord har alltid varit god service och goda resultat. Vi finns till för att hjälpa dig med olika typer av specialrengöringar.  Våra tjänster utförs alltid genom säkra och effektiva metoder. Vårt eget sortiment av saneringsprodukter skyddar dig som kund från kostsamma bieffekter. Vi servar er på orter såsom Jönköping, Huskvarna, Gränna, Norrahammar, Bankeryd, Habo, Mullsjö, Vaggeryd, Skillingaryd, Anderstorp, Smålandsstenar, Gislaved, Hestra, Gnosjö, Värnamo, Sävsjö, Bodafors, Nässjö, Eksjö, Vetlanda, Aneby, och Tranås m.fl.

 

Michael Gentoft

Michael Gentoft

Kundrådgivare

Micke ”på” G är en glad och positiv jönköpingskille med många järn i elden! Micke är en gammal fotbollskille som varit involverad i de flesta positionerna inom fotbollen – som spelare, lagkapten, tränare samt även ställt upp som domare. Numera ser du honom oftast bredvid fotbollsplanen i stället för på, när han stöttar och hejar på den äldsta sonen som har rullat bollen vidare. Micke spenderar en hel del tid på gymmet och går långpromenader för att hålla sig i trim och kunna unna sig några måltider på hamburgerhaket som ofrivilligt infaller då och då.

 

Patrik Sjöstedt

Patrik Sjöstedt

Arbetsledare

Patrik Sjöstedt är vår arbetsledare i Jönköpings län. Med sin långa och breda erfarenhet från sanerings- och specialrengöringsbranschen hjälper han sina medarbetare att nå bästa resultatet varje gång. Du kan alltid ringa till Patrik när du behöver rådgivning eller vill lägga en beställning. När Patrik inte jobbar så gillar han att pyssla med gården och familjelivet.

Telefon: 020-364040
Mobiltelefon: +46(0)733-002520
E-post: michael.g@specialrengoringar.se

Telefon: 020-364040
Mobiltelefon: +46(0)733-346646
E-post: patrik.s@specialrengoringar.se

Några av våra kunder i Jönköping

Kontaktuppgifter:

Telefon: 020-364040
E-post: info@specialrengöringar.se
Besöksadress och leveransadress: Kolargatan 1, 784 68 Borlänge
Postadress: Vinstavägen 21, 163 54 Spånga

 

Kontakta oss

4 + 14 =