Specialrengöringar i Sundsvall & Kramfors

– och resten av Västernorrland

Specialrengöringar Sundsvall

Vi på Specialrengöringar i Sundsvall hjälper dig när du stöter på rengöringsproblem. Vi arbetar med en mängd olika typer av specialrengöringar. Behöver du hjälp med taktvätt, markistvätt, fågelskydd eller soprumssanering är det bara att kontakta oss. Vi arbetar snabbt med rimliga kostnader. Vi utgår från att alltid använda oss av säkra och effektiva metoder.

Ann-Christine Lundqvist

Ann-Christine Lundqvist

VD & Kundrådgivare

I många år har hon drivit en framgångsrik verksamhet inom rengöring och lokalvård med utgångspunkt från Kramfors. Idag är hon Specialrengöringars ytterst ansvariga person för länet och är expert på olika typer av rengöringar.

Som erfaren företagsledare så har hon naturligtvis hjälp av sina kollegor, men förakta inte denna kunskapstörstande tjej. Ann Christine är en otroligt vetgirig och ambitiös person som gör det lilla extra för att just du skall bli nöjd! Behöver du hjälp med rengöringsarbeten i Sundsvall eller Kramfors?

Kontakta Ann-Christine!

Mats Sjöström

Mats Sjöström

Kundrådgivare

Mats Söderström är en av våra kundrådgivare i Sundsvall och Västernorrland. Det här är en kille som alltid har ett bus på gång och gärna ser livet från den humoristiska sidan. Mats är heller inte rädd för att ta i när det behövs och kavlar gärna upp ärmarna för att handgripligt ge sig in i produktionen.

När Mats inte arbetar så ägnar han sig åt sin stora passion i livet, att dressera höns. Mats har vunnit sm i hönsdressyr både 2011 och 2013.

Mats ordspråk är: ”Sälj ägget, inte hönan”

Jonas Lundqvist

Jonas Lundqvist

Arbetsledare

Jonas Lundqvist är den som ser till att arbetet i Västernorrland utförs på rätt sätt och till rätt kvalitet. Jonas hjälper sina saneringstekniker att ge dig som kund precis det resultat som du har rätt att förvänta dig. Det är inte ovanligt att du finner Jonas mitt i smeten när det gäller jobb, han brukar ha svårt att låta bli att arbeta tillsammans med kollegorna.

När Jonas inte arbetar så gillar han att umgås med familjen. Finns det möjlighet så jagar han gärna älg eller ger sig ut på en fisketur.

Jonas ordspråk är: ”Upptäckter är resultatet av planmässigt famlande”

Mobil: +46 (0)706-580341
Tel: 020-364040
E-post: ann-christine.l@specialrengoringar.se

Mobil: +46 (0)706-580459
Tel: 020-364040
E-post: mats.s@specialrengoringar.se

Mobil: +46 (0)706-580162
Tel: 020-364040
E-post: jonas.l@specialrengoringar.se

Kontaktuppgifter:

Telefon 020-364040
E-post: info@klotterkonsulten.se
Besöks & postadress Kramfors: Frånövägen 3, 872 43 Frånö
Besöks & postadress Sundsvall: Norra vägen 40, Sundsvall

Kontakta oss

10 + 1 =