Tillsammans rengör vi ditt tak

Vi på Specialrengöringar Sverige är experter på taktvätt och har under sommaren fått ett flertal uppdrag. I Vimmerby har vårt Kalmar team fått ägna sig åt taktvätt. Där blev resultatet en glad fastighetsägare som har fått ett nytt tak och de boende en trevligare miljö att vistas i. På Gotland har även där Gotlands teamet ägnat sig åt taktvätt och wow vilken skillnad.

Taktvätt på Gotland

Taktvätt       Taktvätt

Taktvätt

Taktvätt är något vi tycker alla borde lägga extra energi på med tanke på att taket har en viktig funktion för huset. Ett välskött tak till ditt hus kan enbart ge fördelar. Du minskar med fuktskador, taket får en längre livslängd och behåller sin tilltänkta funktion. Du får även ett mycket snyggare tak att fästa blicken på.

Taktvätt I Vimmerby

Taktvätt       Taktvätt

Taktvätt är en av våra specialiteter

Taktvätt är en smart investering då omläggning av tak kostar desto mer. Vi på Specialrengöringar Sverige finns över hela landet och hjälper gärna till med rengöring av ditt tak. Vi gör alltid vårt bästa och ser till att våra kunder bli 110% nöjda. Vänd er till oss om ni behöver hjälp med takrengöring.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på vår kundtjänst telefon 020-364040 eller via mail: info@specialrengoringar.se. Besök även vår Facebooksida för att läsa mer om vad vi gör om dagarna!

Här kan du läsa mera om taktvätt