020 - 364040 [email protected]

Entrétvätt

Entrétvätt – första intrycket är viktigt

Vår tjänst entrétvätt riktar sig till dig som har extra behov av att se till att det är fint, fräscht och luktfritt vid din entré. Varje stad har hus med extra hög profilering där det är viktigt att första intrycket, för de gäster och kunder som besöker entrén, blir positivt. Tjänsten entrétvätt har tagits fram för just er.

 

Fördelar för dig med tjänsten entrétvätt

  • Billigt sätt att värna om sina hyresgäster
  • Alltid rent och snyggt utanför ditt hus/lokal
  • Problem blir bortsanerade innan någon ens märkt det
  • Slipp obehagliga dofter eller kladd av urin eller utspillda drycker
  • Kompletterar den ordinarie rengöringen som försiggår innanför entrédörren
Entrétvätt Specialrengöringar Sverige.
Entrétvätt Specialrengöringar Sverige.

Varför entrétvätt?

Som alla våra tjänster så har denna tjänst tillkommit efter behov från våra kunder. Hotell, banker, advokatkontor, köpcentrum med flera har ett behov av att komplettera den ordinarie städningen med en grundlig rengöring utanför ytterdörren. Ofta har man bra städrutiner och metoder inomhus i en fastighet, men på utsidan så är det lite sämre ställt.

Det första som en besökare möter är ju trotts allt utsidan av huset. Våra kunder hade problem med att det var smutsigt utanför, att folk fimpade sina cigaretter, spillde kaffe och rödvin – eller ännu värre, de ställen där överförfriskade människor efter krogen lättar på trycket.

Entrétvätt – alltid rent och snyggt utanför din port

Saneringsenheterna från Specialrengöringar Sverige anpassar sin rengöring efter dina önskemål och behov. Ofta så kommer saneringsbilarna att ha rengjort innan aktiviteterna startar för dagen och de som brukar fastigheten behöver inte ens hinna se det eventuella problemet som varit utan möts av en ren och väldoftande entré.

Ett billigt sätt att visa omtanke

Att få sina entréer rengjorda på regelbunden bas kostar inte mycket, priserna börjar från ett par hundra kronor vid abonnemang. Det är en uppskattad tjänst hos hyresgästerna och skapar trivsel.

Om du har några några funderingar eller behöver tips och råd, tveka inte att kontakta oss för en gratis offert!

Nedladdning produktblad

Specialrengöringar Sverige erbjuder tjänster inom många områden. Du kan läsa om alla våra tjänster i vår allmänna broschyr om Specialrengöringar Sverige.

Vi kan bland annat hjälpa dig med entrétvätt. För att läsa mer om entrétvätt och dess fördelar kan ladda ner vårt allmänna Produktblad om entrétvätt. För att få mer fördjupad information om de tjänster vi erbjuder kan du gå till respektive tjänst på vår hemsida.

Vill du få en överblick av alla våra produktblad och broschyrer, gå till sidan nedladdning av filer.

Specialrengöringar Sverige broschyr.
Produktblad entrétvätt Specialrengöringar Sverige.