020 - 364040 [email protected]

Tak&Fasadtvätt Linköping

Vill ni ha en ren & snygg fasad…

Tveka inte ring oss för att boka ett kostnadsfritt besök.

Marknadsansvarig: Micael Edlund

Fasadtvätt och fasadrengöring, vi är specialister

En ren fasad förlänger livet och minskar energiförbrukningen

Alla fasader drabbas av nedsmutsning och vatteninträngning. De flesta skadorna på fasader orsakas av ett för högt fuktinnehåll. Detta orsakar i sin tur mögel och röta i materialet bakom fasaden, i till exempel i reglar, syllar och golvkonstruktioner. En fasad med högt fuktinnehåll leder också till en sämre värmeisolering hos fastigheten.

Att arbeta professionellt med fasadrengöring handlar om att med engagemang och anpassade metoder rengöra, återställa och skydda fasader på ett korrekt och ansvarsfullt sätt. Varje fasad är unik med sin specifika materialsammansättning och kräver därför sin unika behandling. Målet är ju att effekten ska vara långvarig och säker.

Även om vissa material sägs vara underhållsfria blir de genom föroreningar smutsiga och fula.

Med kontinuerlig renhållning av fasaden och förebyggande åtgärder minskar du inte bara energiförbrukningen och behovet av renoveringar. På köpet skapar du ökad trivsel hos dina boende, besökare och hyresgäster.

Så här hjälper vi dig att vårda dina fastigheter:

Fasadrengöring

Smuts, alger och mossa som får sitta kvar minskar fasadens möjligheter att andas, vilket reducerar livslängden på fasaden. Vi hjälper dig att tvätta rent och behandla dina fasader innan skadorna blir ett faktum.

Sockelblästring

Många av våra fastigheter står på en stensockel som ofta är särskilt utsatt för smuts, allt från trafikfilm, urin från hundar till föroreningar från grus, jord och sand. För bästa och långvarigt resultat kombineras denna tjänst med en impregnering och klotterskydd.

Öka trivseln på uteplatser och innergårdar

Rena och fräscha miljöer bidrar till trivsel och skapar ett gott intryck av området. Vi hjälper dig med rengöringen av tak, väggar och terrasser. Vi har metoder, utrustning som gör rengöringen snabbt avklarad och med ett långvarigt resultat.