020 - 364040 [email protected]

Fasadrengöring

traditionell

Fasadtvätt med traditionell metod

Traditionell fasadrengöring innebär att vi tar fram en effektiv fasadrengöringsmetod utifrån fasadens konstruktion. Alla produkter vi använder är väldigt effektiva samtidigt som de är miljövänliga och biologiskt nedbrytbara. Våra fasadexperter tar fram en arbetsbeskrivning som är objektsanpassad för bästa möjliga resultat utifrån de önskemål som du som kund har.

I dagens samhälle betyder det mycket för husets ekonomiska värde att det ser fint och välhållet ut. Så förutom den glädje ett rent och fräscht hus ger ägaren och besökarna, betyder ett rent hus också positiva ekonomiska aspekter för den som äger huset och har sin verksamhet där. Fasaderna är konstruerade för att ge huset skydd och när huset blir smutsigt så förändras fasadmaterialets förmåga att skydda konstruktionen. Produktblad fasadrengöring.

Yrkesskickligheten att rengöra fasader beror på kunskap – kunskap är också din trygghet. De miljöriktiga produkterna är, rätt använda mer effektiva än de dåliga miljövalen. Vi har lång erfarenhet och stort kunnande inom fasadrengöring, erfarenhet vi gärna delar med oss av!

Kristian Skibdal

VD, Specialrengöringar Sverige

Kontakta oss gärna för mer information om traditionell fasadtvätt!

5 + 5 =

Gör din fasad hållbar längre

Smuts binder fukt till underlaget och fukten i sin tur ger negativa effekter såsom för tidig åldrande av byggnadsmaterialet. Genom att regelbundet genomföra fasadtvätt eller fasadrengöring så bevarar ni er fastighet fin och hållbar längre.

Spara pengar med fasadtvätt

Oavsett om du ser långsiktigt eller kortsiktigt på ditt ägande av ett hus så kommer det vara ekonomiskt att utföra fasadrengöring.

I det korta perspektivet så höjer du värdet på huset om det ser rent och välskött ut. Det ger högre betalt vid en eventuell försäljning.

I det långa perspektivet så kommer du att förlänga intervallet för fasadrenovering eller målning och du kommer ofta också att spara energi i fastigheten. Rena hus råkar också mera sällan ut för skadegörelse.

Nedladdning produktblad

Specialrengöringar Sverige erbjuder tjänster inom många områden. Du kan läsa om alla våra tjänster i vår allmänna broschyr om Specialrengöringar Sverige.

Vi kan bland annat hjälpa dig med fasadrengöring. För att läsa mer om fasadrengöring/ fasadtvätt och dess fördelar kan ladda ner vårt allmänna Produktblad om fasadrengöring. För att få mer fördjupad information om de tjänster vi erbjuder kan du gå till respektive tjänst på vår hemsida.

Vill du få en överblick av alla våra produktblad och broschyrer, gå till sidan nedladdning av filer.

Specialrengöringar Sverige broschyr.
Produktblad Fasadrengöring Specialrengöringar Sverige.