020 - 364040 [email protected]

Vill du bli egenföretagare och framgångsrik tillsammans med oss?

Kanske är du intresserad av att driva din egen verksamhet inom specialrengöring och klottersanering?

Vi är en franchisekedja som finns över nästan hela Sverige, men det finns fortfarande några distrikt kvar att fylla upp.

Att vi organiserar oss som en franchisekedja innebär att vi tar stordriftsfördelarna som stora företag har och kombinerar detta med det lilla företagets entreprenörsanda.

Hejsan, Kristian Skibdal här!

Om jag får säga det själv så är vi en unik kedja, på mer än ett sätt.

Vi har byggt upp en franchisekedja inom ett tjänsteområde där det aldrig gjorts förut och med en strategi där våra kunder står i focus. Samtidigt som vi alla är medvetna om att just det det gynnar var och en av oss som är medlemmar i vår kedja.

Sedan jag startade företaget 1999 så har vi gått vår egen väg och det har gått riktigt bra. Våra kunder uppskattar verkligen det som vi gör.

2009 så bestämde vi oss för att hela Sverige skulle bli vår marknad och att vi skulle låta duktiga människor runt om i landet ansluta sig till oss och bygga Sveriges bästa specialrengöringsföretag.

Det som bäst görs lokalt – det görs lokalt.

Det som bäst görs centralt, det görs centralt.

Det är enkelt och genialt, vi utnyttjag fördelarna och den kunskap som vunnits genom åren om olika typer av uppdrag.

Vi är uppdelade länsvis, det innebär att varje franchisetagare har ensamrätt att bedriva verksamhet i vårt namn i det distrikt som man köper.

Vi vill att du blir framgångsrik som egenföretagare

För att bli duktig inom ett område så krävs det att du blir intresserad av det som du arbetar med, så en riktigt viktig sak som du ska fundera på är om du känner att du kan bli intresserad av det som vi arbetar med.

Är du nyfiken på det vi erbjuder? tveka inte att skiva till Kristian

8 + 11 =

De här distrikten är lediga just nu

 • Norrbottens län
 • Västerbottens län
 • Jämtlands län
 • Trestadsområdet övre Västra Götaland
 • G:a Skaraborgs län ner till Ulricehamn
 • Kronobergs län
 • Hallands län
 • Östra Skåne län

Du kan alltid ringa till Kristian på telefon 0704-241270 för mer information.

Du är aldrig ensam! och vi har ett gemensamt mål.

En av de fantastiska sakerna med att arbeta tillsammans är att alla gynnas om det går bra för var och en.

Vi är ett företag som bedriver en ganska ”high tech” verksamhet. Hissversionen av vad vi gör är att vi utför avancerad rengöring, sånt som man inte klarar med ordinarie personal.

Vårt absoluta fokus är att göra riktigt bra saker för våra kunder

Det leder i sin tur till roliga följdsaker som blir positiva för oss själva. Dels så krävs det att var och en av oss som arbetar här behöver kunskap – kunskap är vår främsta konkurrensfördel.

Tillsammans med kunskap så behövs rätt maskinpark, It-stöd, coachning, vidareutbildning, rätt inköpskanaler med mera för att du ska kunna ge våra kunder maximal nytta. Genom att arbeta tillsammans så skapar vi detta.

 

Vi har tillsammans tillgång till ett stort nätverk av experter – utrustning – leverantörer och kunder.

Viktiga saker att tänka på för dig som vill bli franchisetagare.

Några saker har utkristaliserat sig som extra viktiga för att du ska bli framgångsrik tillsammans med oss.

Om du ska bli framgångsrik så kommer du att behöva fokusera på de här sakerna.

 • Du behöver arbeta heltid med försäljning.
 • Relationen med kunderna är det viktigaste.
 • Vi finns för kunden primärt!
 • Din personal är superviktig och går före egna intressen, det är ett stort ansvar att vara arbetsgivare.
 • Att driva företag är att vara långsiktig.

Att vara bäst i Sverige kräver framförallt kunskap!

En trevlig följd är att vi tjänar bra på det vi gör och har riktigt roliga intressanta arbetsdagar, de bästa i sin bransch tjänar oftast bäst pengar också. Så är det även i vår branch.

För att kunna bli en av oss så tittar vi framför allt på din personlighet, om du har drivet, inställningen och de andra grundläggande egenskaperna som vi tror behövs för att bli framgångsrik tillsammans med oss så vill vi gärna prata vidare med dig. Det här är naturligtvis inget som kan avgöras genom en hemsida så vi vill gärna prata med dig.

Ring gärna Kristian och diskutera vidare :)!

Ta chansen nu och ring Kristian på 0704-241270 eller skicka en intresseanmälan via formuläret ovan.

Fakta: När du blir franchisetagare med oss så blir du också automatiskt franchisetagare i Klotterkonsulten AKS. 
(www.klotterkonsulten.se)

Samarbetet regleras genom  ett avtal som talar om vad de olika parterna skall göra i framtiden, avtalet är 60 månader och förlängs automatiskt sålänge som franchisetagare uppfyller sina åtaganden.

För att komma med i kedjan måste du betala en inträdesavgift, den avgiften är en betalning för ensamrätt till distriktet och inskolning i konceptet.

För den fortlöpande driften av franchisekedjan debiterar visom franchisegivare sedan en franchiseavgift, som baseras på omsättning.

Vårt moderbolag är väl rustat för att hjälpa rätt personer igång med sin verksamhet, det finns möjligheter att finansera sin företagsstart så att man kan starta utan stora kontanta insattser.

 

Möt Peter Jenvén, vår franchisetagare i Örebro län.

Peter är ett av våra senare tillskott i kedjan. Peter driver Örebo län som fristående franchisetagare.

Innan Peter hamnade hos oss så har han haft eget företag inom hundfoderbranschen och varit delägare i foderföretaget Carrier.

När Peter får en stund ledigt så gillar han förståss att umgås med familjen och sin sambo Ulrica. Om det erbjuds möjlighet så tar han gärna en tur på mountainbiken, eller varför inte entur i porschen, ett intresse som famlijen Peter och Ulrica delar.

 

En sak som Peter gillar extra mycket med att ingå i en kedja som vår är att han alltid har en kollega att prata med om utmaningar och att det finns massor av inspiration att få!