020 - 364040 [email protected]

Specialrengöringar i Värmland

Specialrengöringar Värmland

Team Värmland består av mig, Bert Nyström. Det är mig du kontaktar när du behöver hjälp med exempelvis sopkärlstvätt, fasadtvätt eller ventilationsrengöring. Mitt mål är att skapa trivsamma och rena miljöer. När du vänder dig till mig så gör jag allt jag kan för att du skall bli riktigt nöjd med både bemötande och genomfört arbete. Att ingå i Specialrengöringar Sverige innebär en tillgång till en stor kunskapsbank och specialkunskaper inom rengöringar och klottersanering. Jag ser fram emot att arbeta med dig!

 

Kontaktuppgifter:

Telefon: 020-364040
E-post: [email protected]öringar.se
Besöks- och postadress: Knappstadsvägen 3, 653 42 Karlstad

Bert Nyström

Bert Nyström

Distriktsansvarig/saneringstekniker

Mobil: +46 (0)705-151672
Tel: 020-364040
E-post: [email protected]

Bert Nyström är Klotterkonsultens kundansvariga/saneringstekniker i distrikt Värmland. Han är född och uppvuxen i Karlstad med rötter i Brunskog. Bert är från början snickare som jobbat många år inom byggvaruhandeln. Han har också färdats åtskilliga mil i taxi och limousine, både som åkare och chaufför. Fritiden ägnar han gärna åt att följa med tonårsdottern på hennes fotbolls- och innebandymatcher. Finns annan tid gillar han båtliv, att fiska, jaga och att vara i skogen.

Bert säger ofta: ”Det ordnar sig!” fast på värmländska (dä orner säj?), men ser till att hålla vad han lovar (en löver?).

Specialrengöringar