020 - 364040 [email protected]

Specialrengöringar i Gävle

– och resten av Gävleborg

Specialrengöringar Gävle

Vi arbetar med att hjälpa kunder med olika typer av specialrengöringar, såsom fasadtvätt, blästring, ångtvätt med mera. Vi kan också se över er ventilation, luftkvalité och arbetar ofta utifrån kundens egna önskemål. Våra saneringsfordon med personal syns under uppdrag i hela Gävleborg, från Bergsjö i Hälsingland och ned till Älvkarleby i Norra Uppland/Gästrikland. Vi arbetar snabbt och kostnadseffektivt för kunden och fungerar ofta rådgivande och konsulterande vid återkommande problem på era fastigheter.

 

Kontaktuppgifter:

Telefon: 020-364040
E-post: [email protected]öringar.se
Besöksadress och leveransadress: Smältverksgatan 71, 724 74 Västerås, Sweden

 

 

Tobias Cederborg

Tobias Cederborg

Distrikts- och marknadsansvarig

Tel: 020-364040
Mobil: +46 (0)735-144 061
E-post: [email protected]

Tobias ”Tobbe” Cederborg ödslar gärna med energi på en innebandymatch, det gör honom på gott humör och han älskar lagspelet.

Tobbe är den som tar hand om Gävleborgsdistriktet och han har gett sig tusan på att hålla Gävle rent från kotter. Tobbes vardag går ut på att se till av vi är det vassaste klottersanerings och klotterskydd´s företaget i Gävleborgs län. Tobbe bor med Elin och deras lilla son. Motorer och bilar är något som Tobbe gillar och har du en fråga om murverk, puts eller plattsättning så kan du få Tobbe att prata i timmar, Tobias är nämligen utbildad murare.

Behöver du hjälp med olika typer av specialrengöringar i Gävle så kontakta Richard!

Några av våra kunder i Gävle och Gävleborg