020 - 364040 [email protected]

Specialrengöringar på Gotland

Specialrengöringar Gotland

Vi på Specialrengöringar Gotland hjälper kunder när de stöter på olika rengöringsproblem. Det kan handla om sanering efter fåglar, fasadtvätt, avlopp eller mögelsanering. Vi fokuserar på olika sorters specialrengöringar. Vi levererar alltid den bästa kvalitén på arbeten som utförs. Vi kan lova att du som kund kommer att bli nöjd. Kontakta oss redan idag.

 Avlopp

Har ni dålig avrinning i diskhon eller har det börjat klucka i avloppet? Det är tecken på att avloppsledningen behöver göras rent.

Allt behöver underhållas i en fastighet. Det som inte syns glöms ofta bort och inte förrän det blir akut blir det åtgärdat. Alla avlopp behöver spolas med en intervall på 5-10 år, beror naturligtvis på vilken verksamhet som bedrivs i fastigheten. Vi på Specialrengöringar på Gotland har sedan 2015 hjälpt våra kunder med underhåll- och akuta avloppsstopp. Vi spolar med hetvatten och dokumenterar med kamerainspektion.

Man som spolar avlopp

Filminspektion och besiktning

Det bästa sättet att ta reda på avloppssystemets status är genom filminspektion/besiktning. Detta sker enklast efter underhållsspolning när rören är fria från sediment och avlagringar och då man lättare ser rörväggarna. Filmbesiktning av avlopp avslöjar snabbt om det finns skador i rören, hur de bör åtgärdas och hur akuta problemen är. Vi kan exempelvis se sprickor, hål, rötter, förskjutningar, sättningar eller andra brister. Dokumentationen laddas upp i vårt webb baserade system där ni som kund själva kan logga in och ta del av all information.

Det som man kan göra själv är att se till att göra rent vattenlås med jämna mellanrum. Ofta är det fett från köksavlopp som ställer till problem så undvik att hälla t.ex. stekfett i avloppet. Häll det i en liten skål och låt det svalna. Släng det sedan i soppåsen.

  • Avloppsspolning
  • Underhållsspolning
  • Inspektion avlopp
  • Jourverksamhet
Spolning av avlopp

Vid akuta stopp kan vi snabbt vara på plats

Vid akuta problem med stopp i avloppet kan vi vara snabbt på plats. Specialrengöringar har jourverksamhet och vi hjälper våra kunder alla dagar i veckan under dygnets alla timmar. Vi hjälper även till med att förebygga att stopp inträffar genom att underhållsspola av fastighetens avloppssystem.

Om du har några funderingar kring avloppsspolning, hör gärna av dig! Du kan nå oss på telefon 020-364040 eller på [email protected]öringar.se. Om du hellre vill komma förbi och hälsa på oss finns vi på Hyvelgatan 12 i Visby.

Jonas Jakobsson

Jonas Jakobsson

Kundansvarig

Jonas Jakobsson som äger och driver Specialrengöringar på Gotland är en öbo sedan födseln. Jonas har ett stort engagemang för ungdomar och är bland annat en drivande person i innebandyföreningen. Familjen Jakobsson består förutom Jonas av Lotta samt deras 3 barn och Visby är staden de kallar hemma. Fritidsintressen är innebandy naturligtvis men har även ett stort matintresse samt gillar att pyssla med huset.

Jonas ordspråk: “Det sämsta hjulet på vagnen skriker mest.”

Tel: 020-364040
Mobil: +46(0)769-45 41 91
E-post: [email protected]

Några av våra kunder på Gotland

 

 

 

 

Vi utför saneringstjänster för Riksbyggen.

Specialrengöringar har hjälpt Energibyrån med fasad och ventilation.

Kontaktuppgifter:

Telefon: 020-364040
E-post: [email protected]öringar.se
Besöksadress & Leveransadress: Specialrengöringar Gotland – V.F & F AB, Hyvelgatan 12 621 58 Visby
Postadress: Specialrengöringar Gotland – V.F & F AB, Hyvelgatan 12 621 58 Visby

Kontakta oss

10 + 9 =

Här kan du se några av våra referensprojekt i Visby och på övriga Gotland