Specialrengöringar i Linköping

– och resten av Östergötland

Specialrengöringar Linköping

Vi på Specialrengöringar i Linköping finns till för dig när du stöter på olika typer av rengöringsproblem eller är i behov av någon form av sanering. Vi arbetar med att hjälpa kunder med en mängd olika typer av specialrengöringar. Det kan bland annat röra sig om fasadtvätt, ångtvätt, fågelsanering eller soprumssanering. Vi finns till för våra kunder och levererar alltid den bästa kvalitén på de arbeten som utförs. På oss kan du alltid lita på.

Per Karlsson

Per Karlsson

Kundansvarig

Per är den du kontaktar om du har behov av rengöring i Linköping. Han är en före detta Peking-bo som flyttat söderut till Väderstad. Han har en mångsidig bakgrund – bland annat som fastighetsskötare, förvaltningsassistent, personalplanerare och regionsansvarig. Per är sambo med Anette och har sex utflugna barn, men är familjehem till två kottar på 6 och 8 år. Fritiden ägnar Per åt sina två hundar, renoverar sitt hus från 1850-talet och spela bowling.

Pers motto är ”Det går alltid att göra mer..”

Mats Erlandsson

Mats Erlandsson

Kundrådgivare

Mats Erlandsson är en av våra trogna medarbetare som arbetar med kundrådgivning och support gällande specialrengöringar i Linköping. Han har tidigare arbetat i norra Stockholm och har erfarenhet från flera olika branscher, alltid med den gemensamma nämnaren att kunden alltid är i fokus. Mats har ett stort sportintresse och har själv varit aktiv länge inom handbollen. Familjen som består av fru samt två barn tar förstås en del tid, men han hinner även med ett och annat på fritidshuset i skärgården som också är ett stort intresse.

 

Mobil: +46 (0)736-001404
Tel: 020-364040
E-post: per.k@specialrengoringar.se

Mobil: +46 (0)735-164051
Tel: 020-364040
E-post: mats.e@specialrengoringar.se

Några av våra kunder i Linköping

Kontaktuppgifter:

Telefon: 020-364040
E-post: info@klotterkonsulten.se
Besöks/leveransadress: Industrigatan 42, 582 77 Linköping, Sweden
Postadress: Vinstavägen 21, 163 54 Spånga

Kontakta oss

10 + 6 =