020 - 364040 [email protected]

Specialrengöringar i Malmö

– och resten av Skåne

Specialrengöringar Malmö

Vi på Specialrengöringar kan utan att slå oss för bröstet säga att vi är ett av Sveriges äldsta och största rengöringsföretag. Men, för oss är det inte viktigast att vara störst. Det som är viktigt för oss är att du känner dig väl bemött, blir nöjd med oss och de tjänster vi utför och att det blir till ett pris som du tycker är prisvärt. Vilka tjänster kan vi utföra då? Jo, fasadtvätt, ventilationsrengöring, sopkärlstvätt och blästring är exempel på vad vi kan stå till tjänst med.

Vi på Malmökontoret är en del av en rikstäckande kedja som gör vårt yttersta för att du som kund skall vara nöjd och tillfreds. Vi servar bl.a. följande orter: Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg, Ängelholm, Hässleholm, Kristianstad, Ystad och Trelleborg med omnejd.

 

Kontaktuppgifter:

Telefon: 020-364040
E-post: [email protected]öringar.se
Besöksadress/Leveransadress: Limhamnsvägen 109H, 216 13 Limhamn
Postadress: Vinstavägen 21, 163 54 Spånga

Jan Persson

Jan Persson

Platsansvarig & kundrådgivare Malmö / Helsingborg

Mobil: +46 (0)735-164045
Tel: 020-364040
E-post: [email protected]

Jan Persson arbetar med kundrådgivning och hjälper dig med specialrengöring i Malmö och Skåne. Född och uppvuxen i Malmö. Flyttade som 20 åring till Kalmar för att efter 10 år återvända till Skåne. Med ner till Skåne flyttade fru och dotter som inte fanns när han flyttade upp till Kalmar. Dottern är numera utflugen och när inte Jan arbetar kopplar han gärna av med en bok eller tränar och finns chansen till flugfiske tackar han inte nej.

Jannes ordspråk är: ”Det finns inga hinder, bara möjligheter”

 

Paolo Wolek

Paolo Wolek

Arbetsledare

Mobil: +46 (0)735-164694
Tel: 020-364040
E-post: [email protected]

Paolo Wolek arbetar som saneringstekniker på vårt kontor i Malmö och hjälper dig med sanering och rengöring, såväl inomhus som utomhus i hela Skåne. Han är en ständigt glad och superenergisk person som alltid går för 100%. Paolo är hjälpsam, ställer alltid upp och är morgonpigg.

När Paolo inte jobbar så ungås han gärna med sin familj. Han gillar även kampsport och är aktiv utövare själv.

Paolos ordspråk är: Personer som inte är punktliga slösar med andras tid som om den vore deras egen.

 

Några av våra kunder i Skåne

Det är vi som har avtalet med Trafikverket om klottersanering i Malmö av vägkonstruktioner och infrastruktur för järnvägen.
Vi hjälper Wallenstam med klottersanering i Malmö
Wallenstam Fastigheter är också en av våra uppskattade samarbetspartners som vi hjälper att hålla sina fastigheter rena från klotter.
Den Danska kedjan Netto är kunder till oss sedan många år. Vi hjälper Netto rikstäckande med klottersanering i Malmö när det behövs.
Vi hjälper Preem med rengöring, klottersanering. Preem är ett bolag som sätter miljön i fokus.

Några referensuppdrag i Malmö & Skåne