020 - 364040 [email protected]

Specialrengöringar i Örebro

– och resten av Örebro län

Specialrengöringar Örebro

Vi på Specialrengöringar i Örebro är till för våra kunder när behovet av rengöringsproblem finns. Behöver du hjälp med taktvätt, marktvätt, ventilationsrengöring eller fågelskydd kan du kontakta oss i Örebro. Vi fokuserar på olika sorters specialrengöringar. Vi kan garantera att våra tjänster utförs med den bästa kvalitén. Kontakta oss redan idag.

Kontaktuppgifter:

Telefon 020-364040
E-post: [email protected]
Besöks- och leveransadress:
Oskarsvägen 14 A, 702 14 Örebro
Postadress: Vinstavägen 21, 163 54 Spånga

Peter Jenvén

Peter Jenvén

Kundrådgivare

Mobil: +46 (0)704-039330
Tel: 020-364040
E-post: [email protected]

Peter har hela sitt liv jobbat med försäljning och kundrelationer med olika produkter och tjänster. Arbetet som kundrådgivare på Specialrengöringar är roligt och utvecklande – här blir det bra resultat med en gång! När barnen är vuxna finns det tid för att köra och meka med sportbilen och dessutom är träningen på mountainbiken i skog och terräng en kul aktivitet.

Peters ordspråk: Skjut inte upp saker till morgondagen som du kan ha glädje av idag.

E-post: [email protected]
Telefon: 070-4039330

Per Aaltonen

Per Aaltonen

Arbetsledare

Mobil: +46 (0)730-458401
Tel: 020-364040

Per Aaltonen är vår nya arbetsledare i Örebro Närke. Per är en driven kille med mycket energi.

När du får behov av att lösa ett klottersaneringsuppdrag i Örebro så är det till Per du skall vända dig! Han ser alltid till att bra kvalité och nöjda kunder kommer främst. Med många års erfarenhet inom branschen vet Per alltid vad han ska göra för att få de bästa resultaten. Han ser mycket fram emot att få samarbeta med oss.

 Miko Seppänen

Miko Seppänen

Teknisk sanerare

Miko Seppänen är vår nya tekniska sanerare i Örebro Närke.

Miko är en friluftsmänniska som älskar att vara ute i naturen. Han är en fena på MTB cykling där han har stora meriter genom åren. Miko har arbetat med teknisk sanering under många år och vi är glada att ha med honom i Örebrogänget. Han ser mycket fram emot att få samarbeta med oss.

Några av våra kunder i Örebro

Örebroporten
Örebroporten är ett helägt kommunalt bolag där vi har klottersanerat, fasadtvättat, målat, renoverat fasaden (spacklat), mark och trappspolat.
Åt Newsec har vi entrétvättat Vågengallerian i Örebro med borttagning av band annatg tuggumi med kylspray.
Västerporten Fastigheter är ett kommunalt bolag med sitt bestånd i Örebros västra delar. Specialrengöringar har utfört fasadtvätt och marktvätt.
Åt Atlas Copco har vi utfört klottersanering i Örebro. Arbetet med tälten krävde stor försiktighet under bearbetningen eftersom klottret skulle bort samtidigt som tältduken ej fick ta skada.