020 - 364040 [email protected]

Specialrengöringar i Sundsvall & Kramfors

– och resten av Västernorrland

Specialrengöringar Sundsvall

Vi på Specialrengöringar i Sundsvall hjälper dig när du stöter på rengöringsproblem. Vi arbetar med en mängd olika typer av specialrengöringar. Behöver du hjälp med till exempel taktvätt, markistvätt, fågelskydd eller soprumssanering är det bara att kontakta oss. Vi arbetar snabbt och kostnadseffektivt för dig som kund. Vi utgår från att alltid använda oss av säkra och effektiva metoder.

Kontaktuppgifter:

Telefon 020-364040
E-post: [email protected]
Besöks- och postadress Kramfors: Frånövägen 3, 872 43 Frånö
Besöks- och postadress Sundsvall: Norra vägen 40, Sundsvall

Ann-Christine Lundqvist

Ann-Christine Lundqvist

VD & Kundrådgivare


Mobil: +46 (0)706-580341
Tel: 020-364040
E-post: [email protected] 

I många år har hon drivit en framgångsrik verksamhet inom rengöring och lokalvård med utgångspunkt från Kramfors. Idag är hon Specialrengöringars ytterst ansvariga person för länet och är expert på olika typer av rengöringar.

Som erfaren företagsledare så har hon naturligtvis hjälp av sina kollegor, men förakta inte denna kunskapstörstande tjej. Ann Christine är en otroligt vetgirig och ambitiös person som gör det lilla extra för att just du skall bli nöjd! Behöver du hjälp med rengöringsarbeten i Sundsvall eller Kramfors?

Kontakta Ann-Christine!

Anna Wedin

Anna Wedin

Kundrådgivare

Mobil: +46 (0)70-6580340
Tel: 020-364040
E-post: [email protected]

Anna Wedin är en av våra roliga och drivna kundrådgivare. Med bas i Kramfors så arbetar hon över hela Västernorrland.

Anna är utbildad byggnadsträarbetare ”snickare”, även jobbat på bensinmack innan detta jobb. Hon är händig och ser alltid till att bra lösningar kan hittas.
Fritiden ägnas åt familjen, löpning (helst Trail, men även landsvägslöpning) det blir några tävlingar per år… Hunddressyr/tävling på elitnivå är ett annat stort intresse. Förutom familj, sport och jyckarna så har hon ett stort fordonsintresse och innehar körkort A BE CE **
Annas favoritordspråk är: Inget är omöjligt, det blir nog bra i slutändan.
Jonas Lundqvist

Jonas Lundqvist

Arbetsledare

Mobil: +46 (0)706-580162
Tel: 020-364040
E-post: [email protected]

Jonas Lundqvist är den som ser till att arbetet i Västernorrland utförs på rätt sätt och till rätt kvalitet. Jonas hjälper sina saneringstekniker att ge dig som kund precis det resultat som du har rätt att förvänta dig. Det är inte ovanligt att du finner Jonas mitt i smeten när det gäller jobb, han brukar ha svårt att låta bli att arbeta tillsammans med kollegorna.

När Jonas inte arbetar så gillar han att umgås med familjen. Finns det möjlighet så jagar han gärna älg eller ger sig ut på en fisketur.

Jonas ordspråk är: ”Upptäckter är resultatet av planmässigt famlande”