020 - 364040 [email protected]

Specialrengöringar i Umeå

– och resten av Västerbotten/Norrbotten

Specialrengöringar Umeå

Specialrengöringar Umeå verkar i hela Västerbotten och Norrbotten. Med utgångspunkt och kontor i Umeå hjälper vi er med avancerade rengöringar som fasadtvätt, sopkärlstvätt och olika typer av saneringsarbeten som t.ex. sanering efter fåglar, soprumssanering eller avlopps- eller mögelsanering. Vi strävar efter att alltid leverera den bästa möjliga servicen och kvalitén till våra kunder, från första kontakt till leverans och uppföljning. När ni vänder er till oss kan ni vara säkra på att erhålla en trygg partner som ger er kostnadseffektiva lösningar, miljösäkrade tjänster och alltid med bästa möjliga resultat!

 

Kontaktuppgifter:

Telefon 020-364040
E-post: [email protected]
Besöks- och leveransadress: Specialrengöringar Umeå, Industrivägen 26, 901 30 Umeå
Postadress: Specialrengöringar Umeå, Industrivägen 26, 901 30 Umeå

Anders Selin

Anders Selin

VD Kundrådgivare

Tel: 020-364040
Mobil: +46 (0)70-2697713
E-post: [email protected]

Anders Selin sköter den dagliga driften hos oss. Med sin bakgrund från fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel har Anders en stor förståelse för de olika aspekterna en fastighetsägare behöver tänka på. Anders bor tillsammans med sin fru Birgitta och två hundar i en villa utanför Umeå. Sin fritid ägnar Anders åt att resa, köra snöskoter samt hockey som är ett stort intresse.

 

Simon Johansson

Simon Johansson

Arbetsledare

Tel: 020-364040
Mobil: +46 (0)73-832 54 51

Simon är vår saneringstekniker här uppe i norr. Han hjälper dig med sanering och rengöring, såväl inomhus som utomhus i hela distriktet. Med många års erfarenhet av sanering av alla de slag är han vår expert på området.

Hemma är i Skravelsjö en bit utanför Umeå där han bor med sin sambo Melissa och deras gemensamma husdjur.

Några av våra kunder i Umeå och Västerbotten

Vi hjälper Diös med klottersanering i Umeå