020 - 364040 [email protected]

Specialrengöringar i Uppsala

Specialrengöringar Uppsala

En bra dialog och personlig kontakt med våra kunder är viktigt. Att få hjälpa till med soprumshygien, fasadtvätt, ventilationsrengöring eller fågelproblem, för att nämna några av våra tjänster, tycker vi är roligt. Tillsammans med våra kunder får vi sedan uppleva skillnaden efter utfört arbete. Den känslan driver oss att fortsätta utvecklas och alltid ligga i framkant i vår branschs utveckling. I Uppsala har vi rengjort plåtfasader till högglans och putsat stora glastak för att öka trivseln ännu mer i en redan, väldigt trivsam stad.

Genom att samla lösningar på kunders problem under ett och samma tak hoppas vi kunna förenkla och bygga långsiktiga kundrelationer där vi bistår med vår kunskap, information och utförande och där vi kan hjälpa till att tänka långsiktigt för att vårda och förebygga men också kunna vara beredda att lösa saker fort när oväntade situationer uppstår som kräver omedelbar åtgärd.

Det ska kännas tryggt, trevligt och tillgängligt att använda oss.

Kontaktuppgifter:

Telefon 020-364040
E-post: [email protected]
Besöks- och leveransadress: Kaminvägen 2, 176 77 Järfälla
Postadress: Vinstavägen 21, 163 54 Spånga

Ida Aspeqvist

Ida Aspeqvist

Kundrådgivare

Mobil: +46 (0)735-164055
Tel: 020-364040
E-post: [email protected]

Ida är uppvuxen i Dalslands sagolika skogar och idag bor hon i Hässelby med sin man och deras två barn Ture och Tage. När hon inte jobbar med specialrengöringar håller hon igång med löpningen. Löpningen är en ny passion för Ida efter 20 år på fotbollsplanen. Innan hon började på Klotterkonsulten jobbade hon med fastighetskunder i städbranschen. Eftersom Ida är från västra sidan så är en riktigt smart ordvits alltid välkommen och uppskattad hos henne.

”Lyhörd, nyfiken och lösningsorienterad är tre ledord som följt mig genom livet. Min sociala personlighet och positiva inställning gör att jag har nära till skratt. ”

 

Björn Holmgren

Björn Holmgren

Arbetsledare

Mobil: +46 (0)704-580423
Tel: 020-364040
E-post: [email protected]

Björn Holmgren är en trogen medarbetare sedan starten av företaget. Idag arbetar Björn i arbetsledande befattning och är även en av dem som håller utbildningar för ny personal. Om du får ett klurigt rengöringsproblem så är Björn en trygg person att ha vid sin sida.

När Björn inte arbetar så är han gärna i sitt sommarhus och inte allt för sällan så händer det att grillen startas upp. Med en kockbakgrund i sin tidiga karriär så är matlagning ett av hans intressen.

Björns ordspråk är : ”Det kan alltid bli värre”

Några av våra kunder i Uppsala

Specialrengöringar gör arbete år Gränby Centrum. Det är Uppsalas största köpcentrum och ägs av företaget Atrium Ljungberg.
Specialrengöringar utför arbete på Uppsala Science Park som är en av Sveriges främsta innovationsmiljöer och ägs av Vasakronan.
Specialrengöringar/Klotterkonsulten har i många år varit Brf Uppsala Ekeby 1’s partner i kampen mot klotter på sina fastigheter.
Specialrengöringar/Klotterkonsulten har skött klottersanering och rengöring åt Heimstaden i många år.