020 - 364040 [email protected]

Just nu söker vi specialrengörare i Stockholm, Falun, Karlstad, Göteborg, Kalmar, Västerås & Malmö.

Är det du som kommer att bli min framtida kollega? – sök nytt jobb hos oss!

Hejsan, Philip heter jag och arbetar som specialrengörare vid anläggningen i Stockholm. Det går riktigt bra för vår kedja och vi växer, därför söker vi dig! Jag vill verkligen se dig som min nästa kollega, vi är ett grymt bra gäng och vi behöver förstärkning.

Funderar du på djurgrejjen?, den kommer längre ner.

Vem är du då?, ja eftersom det inte finns några utbildningar som du kan ta för att bli specialrengörare så handlar det om din attityd personlighet och dina intressen. Resten lär vi dig, som en betald utbildning kan man säga.

Vad är det vi gör? Specialrengöring är avancerad rengöring, sådant som fastighetsskötare och lokalvårdare inte klarar av. Det kräver stor kunskap om olika försmutsningar, kemiteknik, maskierna vi arbetar med, analyser av mätvärden mm mm. Men som sagt, det här får du lära dig hos oss, det är få i Sverige som kan det.

Det här behöver du för att bli lyckosam hos oss

  • Sätter laget framför jaget
  • Vilja bli världens bästa specialrengörare i kundens ögon
  • Ha en vilja att bygga ett fantastiskt företag tillsammans med mig, här har du verkligen chansen.
  • Vara allmänt händig
  • Ha lätt för att se vad som behöver göras
  • Klara såväl ensamarbete som teamande
  • Minst körkort B – manuell
  • Inte rädd för smuts, höjder, nya saker, ny teknik, ansvar eller kundkontakt
  • Att du tror dig kunna bli intresserad av de saker vi arbetar med, läs igenom våra hemsidor.

I gengälld så kommer du att bli en del av ett varmt team där vi bryr oss om varandra. Det är högt i tak och massor av humor oss emellan. Du får en omtänksam arbetsgivare som månar om sina medarbetare.

Idag är vi ca 80 medarbetare runt om i Sverige och vi är det enda företaget inom vår nisch som är rikstäckande, nu hoppas jag och vi att du vill ansluta till oss och bygga vidare på vår fina kedja.

Om du har blivit nyfiken så sök jobbet via epost [email protected], märk ansökan med Saneringstekniker samt den ort du söker till. Beskriv kort vad du gjort innan, gärna med foto och vilket djur du identifierar dig mest med samt varför (frivilligt)

Du kommer även vara verksam inom vårt systerföretag Klotterkonsulten AKS, följ länken så kan du läsa om verksamheten som vi bedriver där.

Jag hoppas verkligen att du söker och att vi snart träffas, skuldra vid skuldra som kollega för att göra Specialrengöringar Sverige och Klotterkonsulten AKS lite bätre, lite större. Samtidigt som vi gör Sverige renare och våra kunder gladare.

Med vänliga hälsningar Philip