020 - 364040 [email protected]

Våra sopkärlstvättningsenheter arbetar för fullt över hela Sverige.

Med ökad värme så kommer problem med maskar i sopkärlen. Tidigare sa man att det kom som ett brev på posten, det gäller ju inte riktigt längre, men ni förstår vad jag menar.

En av de tjänster som vi erbjuder är sopkärlstvättning. Kärltvätt utförs lämpligen innan hygienproblem som stank och maskar har uppkommit. Men om problemet är ett faktum så är läget naturligtvis mer akut och en snabb åtgärd nödvändig.

Äckligt sopkärl som inte bjuder in till att uppmuntra sopsortering

Specialrengöringar Sverige´s fordon för sopkärlstvättning finns utspridda över hela Sverige. Kärltvättsbilarna är helt självförsörjande, effektiva och kan även mellanlagra sopor om kärlen skulle vara delvis fyllda när rengöring ska ske.

Bilderna kommer från en av våra tekniker på Gotland som heter Mikael Sundh. Specialrengöringar Sverige på Gotland har öns enda riktiga sopkärlstvättbil och tvättar professionellt för öns fastighetsägare.

Många väljer att skapa skötselavtal för sopkärlstvättning, på så sätt säkerställer man att olägenhet inte uppkommer och att man alltid håller en god standard i soprummet.

Om du vill veta mer om tjänsten sopkärlstvättning så tveka inte att ringa kundtjänsten på telefon 020-364040.