020 - 364040 [email protected]

Det här kan lätt drabba vilken arbetsplats som helst eller fastighetsägare också för den delen.

En otrevlig lukt har uppkommit i källaren på fastigheten i Borlänge. Omklädningsrummen där duschutrymmen och bastu ligger i närheten är drabbade och upplevs som ofräscha. Smuts i kombination med de rätta växtförutsättningar gör att bakterier växer till och lukten börjar tillta.

Så vill man naturligvis inte ha det, då kommer Specialrengöringar Sverige ® in i bilden.

Det kontor som disponeras av Transportstyrelsen kommer att bli rengjorda av saneringsteknikerna från vårt Borlängekontor och sedan kommer en kompletterande luktsaneringsbehandling att utföras i de berörda lokalerna.

Luktsanering – den här typen av problem kan den ordninarie lokalvården inte hantera så lätt, det ska desinfektioneras och luktsaneras så att en dräglig miljö skapas för de anställda.

Rena fräscha luktfria miljöer är viktiga för trivsel i en fastighet. Att parfymera bort en lukt är sällan en bra väg. Grundlig rengöring tillsammans med desinfektionering och avslutningsvis en luktsanering gör att du får en hållbarare lösning som är varaktig.

Vid varje typ av luktsanering så måste naturligtvis källan till lukten var det som omhändertas i första hand, när så är möjligt. Lukt som upplevs som obehaglig är ofta ett tecken på att allt inte står rätt till, vi människor reagerar ofta på dålig lukt som ett försvar, det är en försvarsmekanism inbyggd i människan som varnar oss.

Om du upplever dålig lukt så tveka inte att kontakta oss för en fri konsultation om vad som går att göra.

Du kan också läsa mera här: Luktsanering

Du når oss lättast på telefon 020-364040