020 - 364040 [email protected]

Över hela Sverige råder febril aktivitet i de olika distrikten.

Idag tänkte jag att vi kunde titta på vad vårt team i Örebro pysslar med.

Ett projekt som teknikerna Per och Pontus är i full gång med är fasadrengöring av ca 14 000kvm fasader, just nu har de producerat 2 333kvm klart. Kunden blev så nöjd med resultatet att de valde att tillgsbeställa rengöring av104 balkonger också.

Vår tekniker Nasir arbetar med att rengöra underjordsbehållare, ni vet sånna där nedgrävda soptunnor som rymmer massor av sopor och spar plats. Han har ca 400st som skall fixas, men det är inga problem. Nasir är snabb och effektiv.

En annan som drar ett stort lass är arbetsledaren Per i Örebro startade sin dag med att befria några objekt från klotter,

Sedan så kommer han att göra en fasadrengöring samtidigt som han ser till att uppdragen flyter för sina kollegor.

Miko, en annan av våra riktigt vassa tekniker ser till att en fastighet ute på flygplatsen i Örebro blir presentabel igen, det ska vara något event där inom kort och då ville man att det ska vara fint och fräscht naturligtvis.

Peter som är platsansvarig ser till att kunderna är informerade och glada samt nöjda och träffar framtida nya kunder. Ett mått av administration blir det också naturligtvis.

Tillsammans utgör de här personerna i Örebro ett riktigt starkt team som jobbar hårt för att bidra till vår mission:

Vi ska vara experter inom de tjänster som omfattar vår produktportfölj.

Vår verksamhet är specialrengöring, förebyggande skydd, återställning och undersökningar – sånt som inte våra kunder kan göra med egen personal.

Vi fokuserar på att ha en god och nära kundrelation.

Jag är så glad att ha er i teamet som varje dag gör strålande insattser runt om i Sverige.

Med vänliga hälsningar // Kristian