020 - 364040 [email protected]

Är du själv den personen vi behöver eller känner du den personen?

– Om du kan tipsa mig eller den personen så att våra vägar korsas och vi börjar samarbeta så ger jag dig en Ipad som tack för hjälpen.

– Är det dig vi söker?, iså fall ännu mera grattis. Det här kan vara början på ditt livs lönsammaste resa.

 

Jag behöver din hjälp att hitta rätt person för att växa vidare i Halland tillsammans med alla oss andra i vår kedja.

Specialrengöringar Sverige och Klotterkonsulten AKS är en kedja som finns över nästan hela Sverige nu.

Dock så är Halland fortfarande ett av de län som vi inte ännu har etablering i. Vi gör massor av uppdrag där, men vi har inte hittat en person som kan driva den lokala verksamheten. Det tänkte vi nu ändra på!

Vill du bygga upp ditt eget företag och samtidigt vara med och förenkla vardagen för fastighetsägare och byggare i Hallands län?

Gillar du en omväxlande arbetsdag där ditt arbete verkligen lönar sig för dig själv och du kan känna stor tillfredställelse med det du presterat?

Om svaret på frågorna är ja, så har du tur nu! Vi söker franchisetagare till just Hallands län nu.

Om oss

Låt mig presentera mig, jag heter Kristian och det var jag som en gång i tiden startade verksamheten. Nästa år så fyller vi 20 år och under de åren så har det hänt massor, vi har gått från att vara ett litet lokalt företag i Uppsala till att finnas över hela Sverige och att även vara påväg in i andra länder.

Jag söker dig som vill ta ett nytt steg i livet och prova något nytt.

Som franchisetagare hos oss så blir du en del av en rikstäckande organisation som funnits sedan 1999 och som idag är Sveriges enda rikstäckande specialrengöringsföretag.

Vi finns på 18 olika orter och nu ska vi etableras oss även i Halland.

Vår tjänsteportfölj är specialisttjänster inom avancerad rengöring, sånt som inte fastighetsägare kan göra med den ordinarie bemanningen.

Vi kombinerar det stora företagets resurser med den lilla företagets personliga service och flexibilitet.

Det du ska göra på dagarna
Dina arbetsuppgifter kommer vara väldigt varierande, men framför allt ska du arbeta med att skapa och bevara goda kundrelationer. Du kommer att bygga upp ett team av medarbetare som med hjälp från huvudkontoret och kollegorna runt om i landet ska ge våra kunder riktigt bra tjänster och kundupplevelser.

Du är aldrig ensam, genom vårt sätt att arbeta så finns det alltid bollplank att tillgå och hjälp med hur du ska bli så framgångsrik som möjligt.

Har jag väckt din nyfikenhet?, iså fall vill jag att du kontakta mig så fort du kan. Du når mig på telefon 0704-241270. Gör det redan idag, vi arbetar med löpande urval och möjligheten kan glida dig ur händerna om oturen är framme.

Du kan naturligtvis även maila mig på [email protected]

Du kan även läsa mera här om vår franchisemöjlighet: Franchise

Klotterkonsulten AKS & Specialrengöringar Sverige har funnits sedan 1999. Sedan 2009 har verksamheten blivit en rikstäckande kedja som utför uppdrag på några av Sveriges mest kända byggnader. I vår kedja arbetar ca 80 medarbetare och vi ligger på en årsomsättning på närmare 100 miljoner.

Verksamheten utgörs av experttjänster inom specialrengöring, förebyggande skydd, återställning av skadade material och analyser.

Vår mission lyder: Vi ska vara experter inom de tjänster som omfattar vår produktportfölj.

Verksamheten är specialrengöring, förebyggande skydd, återställning och undersökningar – sånt som inte våra kunder kan göra med egen personal.

Vi fokuserar på att ha en god och nära kundrelation.