Sopkärlstvätt i Kalmar Län


Vi tar hand om dina kärl och ger dem den omvårdnad de behöver. Om ditt sophanteringssystem ska fungera är sopkärlstvätten viktig. Du slipper dålig lukt, skadedjur, dina kunder blir nöjda och du sparar pengar.

Vi på Specialrengöringar håller oss alltid uppdaterade och arbetar med den senaste tekniken för att leva upp till dagens krav på hygien och förväntningar som din fastighet kräver. Med oss kan du alltid känna dig trygg att ditt sopsystem hålls i bra skick och väl fungerande enligt de senaste miljökraven.

Hur kan våra fordon hjälpa dig att sköta sophanteringen på ett bra och smidigt sätt?


Vid rengöring av sopkärl så skall vattnet omhändertas och får inte släppas ut i dagvattnet, därför används speciella sopkärlstvättbilar för tjänsten.

Våra fordon tillverkas i Sverige och är anpassade för att rengöra dina sopkärl smart och effektivt. Det är ett nytänkande inom design. Fordonet har en mobil enhet som kan tömma kärlet, tvätta det och dessutom sedan ta hand om tvättvattnet.

Fordonen klarar det här genom en mellanlagringsfunktion. Vi behöver därför inte vänta på att dina sopkärl ska bli tömda utan vi kan rengöra när som helst. Det finns även utrustning i fordonet för att rengöra ditt soprum.

Följaktligen blir resultatet effektivt, miljövänligt, ekonomiskt och uppskattat av kunderna.

Varför regelbunden rengöring?


För att skapa bra trivsel och uppfylla lagkrav bör dina kärl rengöras regelbundet. Sopkärlen blir ofta smutsiga och snabbt en sanitär olägenhet. Genom att tvätta kärlen med jämna mellanrum håller du den hygieniska standard som förväntas av brukare och miljökrav.

Frekvensen på sopkärlstvättning beror lite på hur ordentliga brukarna är, frekvensen behöver alltså anpassas till behovet. I samband med rengöringen av sopkärlen kan ni som kund även beställa rengöring av era soprum. Vi anpassar rengöringen efter era behov och önskemål.

Teckna ett skötselavtal med oss och ägna tiden åt annat medan vi tar hand om dina soputrymmen.

Vi är din helhetsleverantör inom sopsystemrengöring


När du anlitar oss så ser vi till att hela soprumsområdet känns välvårdat, friskt och rent. Vi rensar, tvättar och desinficerar alla delar i soprum och sopnedkast. Självklart ser vi också till att det aldrig uppstår lukter i fastigheten.

Vi tar helt enkelt hand om ditt soprum, sopnedkast och dina sopkärl samt att vi håller allt rent och snyggt.

Hej, Tommy här!

Trevligt att råkas! Jag är din kontaktperson i Kalmar Län. Vill du komma i kontakt med oss på Specialrengöringar så kan du höra av dig direkt till mig när som helst. 

Du kan naturligtvis även använda något av våra kontaktformulär så hör jag, eller någon av mina medarbetare av sig så fort som möjligt. 

Undrar du över något eller bara vill ha lite goda råd och tips kring din situation så är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Självklart är det helt kostnadsfritt och förutsättningslöst.

Mig når du direkt på:
Tel: 0730-62 69 86
E-post: [email protected]

Mvh, Tommy Johansson

Tvätta dina sopkärl och soprum eftersom:


Du skapar ökad trivsel hos dina kunder.

Du skapar ett bättre och fräschare intryck.

Det är ekonomiskt och effektivt.

Det minskar risken för dålig lukt.

Du följer lagkraven.

Det minskar risken för ohyra och skadedjur.

Det är en låg kostnad när du tecknar serviceavtal.

Du slipper oroa dig för miljökontoret.

Det är enkelt och smidigt.

Varför oss?


Vi har lång erfarenhet av den här typen av arbete och håller oss alltid uppdaterade kring de krav som ställs inom miljö och hygien.

Våra sopkärlstvättbilar är miljöanpassade och har helautomatisk tvättning av sopkärl. Sopkärlen tvättas med ett slutet system vilket innebär att vi inte släpper ut något spillvatten utan allt vatten samlas upp i sopkärlsbilen.

Vi arbetar enligt dina önskemål och kan ombesörja alla delar av ditt sophanteringssystem.

Summering


För att skapa bra trivsel och uppfylla lagkrav bör dina sopkärl rengöras regelbundet.

När du håller kärlen rena och välvårdade höjer du värdet på fastigheten, minskar klagomål samt att du slipper tänka på miljökontoret.

Dessutom sparar du pengar eftersom kärlen håller längre när de hålls rena. 

Kontakta oss


Beställ din sopkärlstvätt redan idag och få jobbet utfört av proffs i branschen.

Varmt välkommen att kontakta oss via formuläret eller:

Växel: 020-36 40 40
E-post: [email protected] 

    Den här sidan skyddas av reCAPTCHA spamskydd. Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.

    Webbproduktion KoBoToLo