020 - 364040 [email protected]

Specialrengöring Gotland har nu tvättat sopkärl och soprum runt om på ”ön”.

Specialrengöringar Sverige på Gotland är det enda lokal specialistföretaget inom rengöring av sopkärl och soprumsrengöring som finns på Gotland. Med specialla rengöringsfordon genomför teamet årligen tusentals tvättningar för såväl kommunen som privata fastighetsägare, butiker, restauranger mm.

Att rengöringen dessutom görs med vattensnåla metoder och helt miljöriktiga effektiva rengöringsprodukter är naturligtvis  en extra bonus och ett krav som vi  ställer på oss själva.

Vi ser att många har problem med sina rutiner kring skötseln av sopkärl och soprum.

Många fastigheter har soprum. De behöver med jämna mellanrum en riktigt grundlig rengöring.

Rena fräscha soprum bidrar till trivseln i fastigheten. Med rena soprum minskar också risken för följdproblem som skadedjur och lukt. Miljöförvaltningen ställer också krav på skötseln av soprummen.

Alla soprum behöver underhåll – soprummen är sådana utrymmen som blir smutsiga och osanitära ganska snabbt. Sanering av soprum utförs lämpligtvis en till två gånger per år, däremellan så behöver tillsyn göras så ofta som nöden kräver. Den rutinmässiga tillsynen innebär att man plockar upp från golv, sopar och småfixar så att rimlig standard upprätthålls.

Har du funderingar kring hur det fungerar och vill ha en offert på rengöring?

Kontakta gärna mig på 0769-45 41 91 för en kostnadsfri offert.