020 - 364040 [email protected]

Specialrengöringar Sverige skapar rena, fräscha inbjudande och hälsosamma miljöer. Vi gör detta genom olika former av avancerade rengöringstjänster, förebyggande skydd, analyser av skadliga ämnen och återställning efter skador.

Vi arbetar på som vanligt, men vi har anpassat vårt sätt att arbeta efter rådande omständigheter. En del uppdrag behöver vi naturligtvis skjuta på nu för allas säkerhet och trygghet. Vi följer myndigheternas rekommendationer till punkt och pricka. Vi respekterar även våra kunders och personals situation och tar vårt sociala ansvar genom att hålla verksamheten igång så att hjulen kan snurra på i samhället. 

  • Vi utför uppdrag som vanligt
  • Våra saneringstekniker och kundrådgivare genomför sitt arbete, men anpassar dessa till kundernas önskemål om möten och kontakter
  • Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om hygien
  • Vi minimerar onödiga kontakter och folksamlingar
  • Vi respekterar kunders önskemål och anpassar vår kommunikation utifrån detta – till exempel genom att prata i telefon eller maila istället för att ses personligen så långt detta är möjligt.

Om du har ett behov av våra tjänster på din fastighet så är det ett utmärkt tillfälle att kontakta oss nu. 

–” Det är viktigt för samhället att Sveriges företag kan fortsätta arbeta så att alla anställda kan få lön och att samhällets ekonomi håller igång. Vi på Specialrengöringar Sverige gör allt vi kan för att hålla hjulen snurrande i dessa svåra tider, i möjligaste mån fortsätter vi att investera och köpa externa tjänster för att gemensamt med alla andra dra vårt strå till stacken för att hålla igång ekonomin. Låt oss tillsammans se till att vi tar oss igenom det här.”, VD Kristian Skibdal.