020 - 364040 [email protected]

Känner du att det är dags för en ny karriär?, vill du prova något nytt och vara med i arbetet att bygga en helt ny typ av verksamhet med oss?

Om du svarar jag så blir jag glad och hoppas att kunna intressera dig att ta kontakt med oss.

Vi bygger en kedja inom Specialrengöring och klottersanering och just nu finns det många olika möjligheter till att utvecklas tillsammans med oss.

Hygienfaktorerna är på plats för både dig och oss, vi har kollektivavtal, är flexibla och medarbetarvänliga. Du är en duktigt människa som vill utvecklas tillsammans med ett driftigt team.

Låt oss få kontakt med varandra om du känner dig intresserad av något av följande uppdrag

Just nu så arbetar vi extra hårt med att tillsätta följande tjänster:

Platsansvarig säljare till Södermanland

Uppdraget består i att vara säljare eller som vi kallar det för, kundrådgivare eftersom vi arbetar med långa kundrelationer och alltid vilja sälja den bästa långsiktiga tjänsten till våra kunder. Utöver detta så är du även den som ansvarar för distriktets utveckling och drift.

Kontaktperson, Peter Jenvén 0704039330 [email protected]

Saneringstekniker till Östergötland samt Jönköpings län

Som saneringstekniker så utför du specialrengöringsuppdrag med eget fordon runt om i distriktet. Arbetet innefattar såväl specialrengöring som förebyggande skydd och till viss del kan återställning också bli aktuellt. Är du en person som vill utvecklas så finns det alla chanser att lära sig många saker i den här tjänsten.

Kontaktperson, Per Karlsson 0736-001404 [email protected]

Franchisetagare till Halland

Är du sugen på att bygga upp ett företag för dig själv och ta steget ut till att bli egenföretagare. Du har du möjligheten att göra just det i Halland just nu. Du får ensamrätt till att vara verksam i distriktet och vi hjälper dig med alla saker du behöver stöd i som företagare. Genom att vi arbetar som franchiseföretag så är du aldrig ensam och du har större chanser att lyckas än om du skulle göra resan helt själv. Läs mer här: https://specialrengoringar.se/franchise-bli-egenforetagare/

Kontaktperson, Kristian Skibdal 0704-241270 [email protected]

Säljare / kundrådgivare till Uppsala och Stockholm

Våra stackars kundrådgivare i Uppsala och Stockholm hinner inte med, vi tänkte spänna musklerna och ta in två nya kollegor som hjälper oss att befästa marknaden och ge våra kunder grym service. Är du en av dem som kan vara vår nya kollega?, tjänsten passar lika bra för ung som gammal, kvinna som man.

Kontaktperson: Johan Söderman 0735-164044 [email protected]

Vill du lämna en spontansökan så kan du naturligtvis också göra det, skicka in din ansökan på [email protected]