020 - 364040 [email protected]

Specialrengöringar i Dalarna

 

Specialrengöringar Sverige® i Dalarna

Våra saneringsfordon och vår personal syns i hela Dalarna när vi åker runt och rengör. Vi utför fasadtvätt, ventilationsrengöring och sopkärlstvätt. Vi utför även rengöring av tak, fasader, ventilation, lokaler och markområden från smuts, rök, färg, alger, mossa och svamp. Vi desinfekterar lukt, bakterier och virus.

Vi arbetar snabbt, säkert och kostnadseffektivt för dig och fungerar ofta rådgivande och konsulterande vid återkommande problem på era fastigheter. 
Våra egna gedigna kunskaper och maskinpark kompletteras med tillgång till våra kollegors erfarenheter, kunskaper och maskinparker i hela Sverige.

Specialrengöringar Sverige har snart 20 års erfarenhet av rengöring och besitter specialkompetens inom alla våra tjänsteområden.

 

Kontaktuppgifter:

Telefon: 020-364040
E-post: [email protected]öringar.se
Besöksadress och leveransadress: Kolargatan 1, 784 68 Borlänge
Postadress: Faluvägen 70, 795 36 Rättvik

Roland Molberg

Roland Molberg

Kundansvarig

Telefon: 020-364040
Mobiltelefon: +46(0)708-860560
E-post: [email protected]
Roland ”Rolle” Molberg äger och driver Specialrengöringar i Dalarna med utgångspunkt från Rättvik. Tillsammans med sin personal utvecklar han företaget, för att de skall bli bäst inom sina tjänsteområden i Dalarna.

Rolle är pratglad ”kille” som har ett förflutet inom flera olika branscher, där han med engagemang och kunskap, har satt sig in sina kunders behov för att kunna leverera det de förväntar sig.

Bor i Rättvik med sin fru Lena, tonårssonen Noa, labradoren Messi. När han inte jobbar blir det motion i alla dess former, och när vädret tillåter avkoppling på segelbåten i Runn. När du vill diskutera rengöring, så finns Rolle aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

Rolles ordspråk; ”Rengöring det är ingen skitsak”
Mikael Olofsson

Mikael Olofsson

Arbetsledare

 

Telefon: 020-364040
Mobiltelefon: +46(0)708-860560
E-post: [email protected]

Utbildat fastighetsskötare, ett yrke som han utövat i många år innan han började arbeta med Specialrengöringar Dalarna.

Med glatt humör, tålamod och kunskap planerar och utför Mikael våra arbeten tillsammans med resten av gänget. Han är duktig på att förklara vad som skall göras, hur det skall göras och varför.

Träffar Ni Mikael passa på att prata en stund med honom, han vet vad han gör.

Sitt tålamod och sin noggrannhet har han glädje av när han på sin fritid gärna bygger plastmodeller. Som Mikael säger ”Med rätt kunskap, blir det rätt gjort”

Peter Olsson

Peter Olsson

Saneringstekniker

Med fordonsteknisk utbildning i grunden, över 20 år som fastighetsskötare och ett par år på en marknadsavdelning har han ett naturligt sätt jobba med fastighetsägare, fastighetsskötare och deras hyresgäster.  Peter är van att fixa med allt som har med fastigheter att göra.

Peter är en glad kille som gärna funderar en stund innan han svarar, men när väl tar till orda är han värd att lyssna på. Jobben blir utförda med stor kunskap och på ett effektivt sätt.

Efter jobbet blir det tid med familjen och alla barnens olika intressen. Och ibland blir tid över att meka med bil.

Peters ordspråk; ”Tänk efter först”

Per Kronberg

Per Kronberg

Saneringstekniker

Utbildad verkstadsmekaniker, läst fastighetsteknik och med många år som underhållstekniker inom försvarsmakten har Per en bred kunskapsbas att stå på.

Till en början lite tystlåten och lyssnande, men när väl tar till orda är kommer hans lite speciella humor fram, och han har nära till skratt. Sina arbeten utför han seriöst och noggrant och man kan alltid lita på att det blir ordentligt gjort.

Med stor familj finns det inga fritidsproblem, och i mellan all vardagsmat försöker Per lägga tid på att laga ”lite roligare mat” till helgerna. Lugnet finner Per ute i Dalarnas skogar.

Ingen kan säga det som Per; ” Det finns alltid någon som har det värre”

Några av de tjänster vi vill berätta lite extra om i Dalarna

Kärltvätt

År 2013 tvättade vi ca. 4 500 kärl och nu när vi går in i 2018 startar vi med ca. 15 000 rengöringar. Över 95 % av våra kärl rengörs 2 ggr per år, vår och höst. Vi rengör kärl i Borlänge, Falun, Hedemora, Avesta, Gagnef, Grängesberg, Ludvika, Vansbro, Malung, Mora, Orsa och ett större antal platser till i Dalarna.

Klicka här för att läsa mer.

Fasadtvätt

Sedan 2013 har vi tvättat fasader i Dalarna med mycket goda resultat, vi utgår alltid ifrån att den ena fasaden aldrig är den andra lik. Vi provar alltid ut arbetsmetod, så att ni får det resultat som ni förväntar er. Vi använder alltid de miljövänligaste metoderna för att nå ert önskade resultat.

Klicka här för att läsa mer.

Desinfektion

Hälsosamma friska fräscha miljöer är som Specialrengöringar Sverige uppnår genom sina arbeten.

Desinfektion är ett av de arbetsområden som vi arbetar med.

Bland annat arbetar team Dalarna med elektrostatisk foggning som ger en mycket god täckning.

Klicka här för att läsa mer.

Underjordsbehållare/Molokar

Med ett gemensamt samarbete mellan Dalarnas- och Örebro län 2016, tog vi fram en enhet för att på ett säkert och enkelt sätt kunna rengöra underjordsbehållare som kan se ut på många olika sätt. Under året utvärderade vi enheten när vi gjorde rent över 400 enheter i Örebro.

Allt fungerade bra och hösten 2017 rengjorde vi i Dalarna våra första ca. 80 underjordsbehållare i Falun, både kunderna och sophämtarna var mer än nöjda med resultatet. Enheten har en effektiv hetvattenshögtryckstvätt och slamupptagning med returtank, så underjordsbehållarna blir väl rengjorda. Restvattnet i enheterna sugs in i returtank som sedan töms på miljöriktigt sätt.

Med ännu ett av våra ”udda” fordon, får vi ett riktigt rent resultat, de è topp.

Peter

Saneringstekniker, Specialrengöringar Sverige